Menu II - Sala Bankietowa Eliza Gdynia

Idź do spisu treści

Menu główne:

Menu II

Menu




PROPOZYCJA MENU WESELNEGO II

Menu 160zł/os


Tradycyjne powitanie Pary Młodej chlebem i solą
Lampka wina musującego na pierwszy toast

OBIAD

Zupa:
Rosół z makaronem lub zupa krem z selera

II DANIE:
(2,5 porcje mięsa na osobę )

Zrazy z karkówki, De volaille, Pieczeń wieprzowa z morelą i śliwką, Kotlet schabowy
Grillowana pierś drobiowa w sosie pieczarkowym, Roladki drobiowe ze szpinakiem, Kotlet pożarski

DODATKI:

Ziemniaki z wody z koperkiem,
Ziemniaki zapiekane,
Kluski śląskie,
Buraczki zasmażane,
Surówka wiosenna ,
Surówka z marchwi z brzoskwiniami,

DESER

Wybór ciast ( łącznie 2 szt/os )
Owoce na paterach

ZIMNE ZAKĄSKI:

Ryba w galarecie
Tymbaliki drobiowe
Tortilla z wędzonym łososiem
Zakąski z ciasta francuskiego
Suszona śliwka w boczku
Sałatka cezar
Sałatka jarzynowa
Zakąski z ciasta filo
Pieczywo, masło
Sosy

NA GORĄCO:

Zupa gulaszowa lub żurek staropolski
Nuggetsy drobiowe

NAPOJE

Kawa i herbata bez ograniczeń


NAPOJE ZIMNE I ALKOHOLE ORGANIZUJĄ PAŃSTWO WE WŁASNYM ZAKRESIE

 
Wróć do spisu treści | Wróć do menu głównego