Menu I - Sala Bankietowa Eliza Gdynia

Idź do spisu treści

Menu główne:

Menu I

Menu




PROPOZYCJA MENU WESELNEGO I

Menu 150zł/os

Tradycyjne powitanie Pary Młodej chlebem i solą
Lampka wina musującego na pierwszy toast

OBIAD

Zupa:
Rosół z makaronem

II DANIE:
(2 porcje mięsa na osobę )

Zrazy z szynki, De volaille, Pieczeń wieprzowa z morelą i śliwką, Kotlet schabowy
Grillowana pierś drobiowa w sosie pieczarkowym, Roladki drobiowe ze szpinakiem


DODATKI:

Ziemniaki z wody z koperkiem,
Ziemniaki zapiekane,
Kluski śląskie,
Buraczki zasmażane,
Surówka wiosenna ,
Surówka z marchwi z brzoskwiniami,

DESER:

Wybór ciast ( łącznie 2 szt/os )

ZIMNE ZAKĄSKI:


Schab w galarecie

Tatar wołowy
Tortilla z wędzonym łososiem

Roladki z ciasta francuskiego
Mini klopsiki wieprzowe
Sałatka z kurczakiem
Sałatka grecka

Śledziki 
Marynaty: ogórki, pieczarki, papryczki

Pieczywo, masło
Sosy

NA GORĄCO:

Zupa gulaszowa
Pieczone podudzia drobiowe

NAPOJE

Kawa i herbata bez ograniczeń




NAPOJE ZIMNE I ALKOHOLE ORGANIZUJĄ PAŃSTWO WE WŁASNYM ZAKRESIE

 
Wróć do spisu treści | Wróć do menu głównego